Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel and chocolate cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream120 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
316.7 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
2383.2 kJ /
569.6 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Węglowodany
57.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Tempura vegetables
30 min
Chocolate sourdough pudding
1 godz. 30 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Boerewors
40 min
Jam and coconut tarts
1 godz. 10 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min