Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel and chocolate cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream120 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
569.6 kcal /
2383.2 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
37.3 g
Węglowodany
57.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Sód
316.7 mg