Urządzenia i Akcesoria
Pikantwurst
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
2 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett200 g
-
300 g Schweinefleisch, sehnenfreiFaschiertes, gemischt300 g
Zubereitung
-
rote Paprikaschoten60 g
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
2508 mg
Białko
43 g
Kalorie
3248 kJ /
775 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1 godz.
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Scharfer Würstelsenf
96 godz. 5 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Extrawurst
14 godz. 10 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Langos
1 godz. 55 min