Urządzenia i Akcesoria
Champignonwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
2 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett200 g
-
300 g Schweinefleisch, sehnenfreiFaschiertes, gemischt300 g
Zubereitung
-
Champignons in Scheiben, in der Dose60 g
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
2599 mg
Białko
43 g
Kalorie
3241 kJ /
773 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Sauerkraut, wild fermentiert
336h 45min
Eierwurst
14h 30min
Kochsalami
20h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35min
Knoblauchgrundstock
1h
Feine Streichwurst
14h 30min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10min
Grobe Streichwurst
13h
Extrawurst
14h 10min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Almbutter
40min