Pasta de pepino e ricota
TM6 TM5 TM31

Pasta de pepino e ricota

3.6 (5 ocen)

Składniki

  • 150 g pepino s/ casca e s/ sementes cortado em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
  • 80 g noz
  • 1 pé de hortelã, só as folhas
  • 400 g queijo ricota
    lub 400 g queijo quark
  • 30 g azeite
  • 1 - 2 pitadas de sal
  • 1 - 2 pitadas de pimenta preta
  • 6 fatias de pão
  • Folhas de hortelã q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1438 kJ / 343 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2.6 g
Sód
419 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy