Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 233 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 62 g
- Sód
- 17160 mg
Alternatywne przepisy
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Tarta Sacher
2h 15min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
1 godz. 45 min
Puré de camote
40 min
Mousse de mango
15 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1h 40min
Rub de hierbas finas
5min
Sal roja
5min
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3h 40min
Ossobuco a la milanesa
1 godz. 10 min
Tallarines fresco con hongos porcini
1h