Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 233 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 62 g
- Sód
- 17160 mg
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Pollo jamaiquino
1 godz. 15 min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 godz.
Mermelada de chile jalapeño rojo
1 godz.
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5min
Puré de papas
50 min
Puré de camote
40 min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 godz.
Sopa de brócoli
15 min
Puré de papa y poro
40 min
Carne molida
35 min