Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío

Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porción

Składniki

  • ½ limón amarillo
  • 1 cdita de mostaza Dijon
  • ⅓ cdita de sal fina o al gusto
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cdita de eneldo fresco
  • 2 de filetes de salmón 3 cm de grosor (aprox. 150 g c/u) (ver tip)
  • ⅛ cdita de pimienta molida o al gusto
  • agua la necesaria para sumergir las bolsas
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    30 g de vinagre blanco
  • 150 - 200 g de hinojo en mitad y en rebanadas delagadas
  • ½ cebolla morada (opcjonalnie) (aprox. 30 g), en rebanadas delgadas
  • ½ manzana (cualquier tipo) en rebanadas delgadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 31.3 g
Kalorie 1803 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...