Urządzenia i Akcesoria
Beef Wellington (Ben)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Beef Wellington
-
beef tenderloin (2 pieces, 14 oz ea.)28 oz
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard2 oz
-
garlic cloves peeled2
-
shallot in pieces1 ½ oz
-
fresh cremini mushrooms14 oz
-
button mushrooms7 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
prosciutto (approx. 3.5 oz)8 slices
-
pâté (opcjonalnie) softened3 oz
-
puff pastry2 sheets
-
egg yolks slightly beaten2
-
Fleur de Sel1 tsp
Sauce
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
beef tenderloin filet mignon, in pieces (1½ in.)7 oz
-
black peppercorns12
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
red wine vinegar2 tsp
-
red wine e.g. merlot or cabernet (1 bottle)25 ½ oz
-
16 oz waterbeef broth16 oz
-
salt½ tsp
-
corn starch2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1510 mg
Białko
37 g
Kalorie
3012 kJ /
720 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Caesar Salad
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Baked Crab Dip
15 min
Barbecue Sauce
20 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min