Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
7 - 10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
lub 7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Caramelized Red Onion Chutney
24h
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Caramelizing 7 oz Onions
40 min