
Urządzenia i Akcesoria
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
oil (see Variation)1 oz
-
yellow onions cut in wedges7 - 10 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
246 kcal /
1030 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
22 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min