Urządzenia i Akcesoria
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 - 10 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22 mg
Białko
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Browning 12.5 oz Shallots
25 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min