Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and coat dough
- 600 g bread flour
-
30
g fresh yeast, crumbled
lub 3 tsp dried instant yeast - 380 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 - 350 g brown onions, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 764.9 kJ / 182.8 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 367 mg
Alternatywne przepisy
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 min
Quick Puff Pastry
1h 20 min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35 min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Focaccia with Onions
1h 30 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min
Bagels
1h 20 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min