Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and coat dough
- 600 g bread flour
-
30
g fresh yeast, crumbled
lub 3 tsp dried instant yeast - 380 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 - 350 g brown onions, halved
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 764.9 kJ / 182.8 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 367 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia with Onions
1h 30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Kabocha Focaccia
55 min
Pretzel Bread
2 godz.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40 min
Almond Biscotti
1h 50 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Braided Milk Bread
2h 20min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h