![Käse-Leberkäse Käse-Leberkäse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19dc8e7f-1a50-4b09-b36b-1b2465a14d3f/Derivates/8ed5330c-851c-4c51-b6e6-853096380060.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 60 - 90 g Emmentaler in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1514 kJ / 362 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1613 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wurstknödel
1h 20min
Pikantwurst
14h 10min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Weißwurst im Glas
14h 30min
Geflügelleberkäse
14h 15 min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Extrawurst
14h 10min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Feine Streichwurst
14h 30min