
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia ai cereali
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 porzioni
Składniki
-
di farina di cereali + q.b.500 g
-
di lievito di birra fresco25 g
-
acqua330 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.60 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati2 rametti
-
di sale grosso1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
42.6 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy