Focaccia ai cereali

Focaccia ai cereali

4.8 89 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 porzioni

Składniki

  • di farina di cereali + q.b.
    500 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • acqua
    330 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di sale grosso
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 42.6 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...