Focaccia ai cereali

Focaccia ai cereali

4.8 97 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 porzioni

Składniki

  • 500 g di farina di cereali + q.b.
  • 25 g di lievito di birra fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 330 g acqua
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 cucchiaino di sale grosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.3 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 42.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...