Pane veloce (senza glutine)

Pane veloce (senza glutine)

4.3 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 pezzo

Składniki

  • albumi
    2
  • di succo di limone spremuto fresco
    4 - 6 gocce
  • di acqua minerale
    350 g
  • di aceto
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    40 g
  • di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
    450 g
  • di farina di grano saraceno consentita da prontuario
    50 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 122 kcal / 511 kJ
Białko 3.98 g
Tłuszcz 1.67 g
Węglowodany 22.82 g
Błonnik 1.27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...