
Urządzenia i Akcesoria
Pane veloce (senza glutine)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 pezzo
Składniki
-
albumi2
-
di succo di limone spremuto fresco4 - 6 gocce
-
di acqua minerale350 g
-
di aceto1 cucchiaio
-
di olio extravergine di oliva + q.b.20 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco40 g
-
di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.450 g
-
di farina di grano saraceno consentita da prontuario50 g
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
122 kcal /
511 kJ
Białko
3.98 g
Tłuszcz
1.67 g
Węglowodany
22.82 g
Błonnik
1.27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy