Pane veloce (senza glutine)

Pane veloce (senza glutine)

4.3 74 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
1 pezzo

Składniki

  • 2 albumi
  • 4 - 6 gocce di succo di limone spremuto fresco
  • 350 g di acqua minerale
  • 1 cucchiaio di aceto
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 40 g di lievito di birra fresco
  • 450 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
  • 50 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 3.98 g
Kalorie 511 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 1.67 g
Błonnik 1.27 g
Węglowodany 22.82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...