Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 90 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- 220 g di zucchero
- 125 g di yogurt all'albicocca
- 100 g di olio di semi di mais
- 3 uova
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1 Std. 35 Min
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45 Min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 godz. 30 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Muffin al cacao (senza glutine)
50 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min