Cheesecake alla ricotta

Cheesecake alla ricotta

4.4 130 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
10 porzioni

Składniki

Base della cheesecake
  • 150 g di biscotti secchi
  • 10 g zucchero
  • 70 g di burro
Crema
  • 100 g zucchero
  • 250 g di ricotta fresca
  • 2 uova
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.9 g
Kalorie 1034 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 28.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...