Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 65.4 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
Alternatywne przepisy
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Ciriola romana
10hod. 50min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Lievito madre
72h 15min
Pane con farina di mais
5h 5min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1小时
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min