
Urządzenia i Akcesoria
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
beef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (opcjonalnie) for garnishing
-
hoi sin sauce (opcjonalnie) for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
302.1 kcal /
1263.9 kJ
Białko
22.2 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
24.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
997.8 mg