Urządzenia i Akcesoria
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (opcjonalnie) for garnishing
-
hoi sin sauce (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
997.8 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Boiled Long Pasta
20 min
Date and Oat Drink
20 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Lime and Lemonade
5 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Dalgona coffee with Irish cream
15 min
Sunrise Smoothie
10 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Chopped Liver
1 godz.
Orange, Mango and Apple Green Smoothie
10 min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 min