Urządzenia i Akcesoria
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
brown onions350 g
-
olive oil50 g
-
broccoli florets350 g
-
frozen edamame beans200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water850 g
-
potatoes sliced (2 cm)600 g
-
courgettes unpeeled, sliced (2 cm)300 g
-
red onions cut in eighths300 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces200 g
-
red pepper sliced (1 cm)300 g
-
fresh salmon fillet one piece only (approx. 20 cm x 30 cm)1200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
double cream100 g
-
Gorgonzola cut in pieces120 g
-
fresh dill20 g
-
plain flour30 g
-
crème fraîche150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
mustard75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
17670.9 mg
Białko
374.7 g
Kalorie
22664.5 kJ /
5416.9 kcal
Tłuszcz
322.7 g
Błonnik
48.9 g
Tłuszcz nasycony
99.2 g
Węglowodany
282.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
4 godz. 35 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Coconut Bao with Prawns
1 godz. 40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 godz. 40 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min