Tofu stew
TM6 TM5 TM31

Tofu stew

3.7 (35 ocen)

Składniki

  • 150 g onions, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 150 g tomatoes, fresh or canned
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 50 - 100 g white wine
  • 350 g courgettes, cut in cubes
  • 200 g carrots, cut in slices
  • 200 g fresh mushrooms, cut in slices
  • 400 g firm tofu, cut in cubes
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
756 kJ / 181 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy