Urządzenia i Akcesoria
Tofu stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
tomatoes fresh or canned150 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine50 - 100 g
-
courgettes cut in cubes350 g
-
carrots cut in slices200 g
-
fresh mushrooms cut in slices200 g
-
firm tofu cut in cubes400 g
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
756 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried vegetables
10 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Tofu Stew
30 min
Aubergine Bhurta
30 min
Pumpkin soup
35 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Tofu stew
30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min