Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 洋葱 ,切块
- 300 克 鸡腿 ,去皮去骨切块
- 1 个 蛋清
- ¾ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 5 克 玉米淀粉
- 1500 克 水
- 10 克 橄榄油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 140 克 芦笋 ,去皮切6厘米段
- 1 茶匙 孜然粉 ,根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1193.5 kJ / 285.5 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 673.1 mg