Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 洋葱 ,切块
- 120 克 蒜苗 ,切段
- 40 克 特级初榨橄榄油
- 600 克 淡色综合蔬菜 (如:马铃薯、红萝卜、西葫芦、西芹、番茄、甜菜叶、熟豆类、南瓜),切块
- 1000 克 水
-
2
块 蔬菜高汤块 (0.5公升)
lub 2 满茶匙 蔬菜高汤酱 - 1 茶匙 盐
- 120 克 通心粉 ,小管面或其他圆短意大利面
- 6 茶匙 特级初榨橄榄油
- 6 片 新鲜罗勒
- 6 - 18 茶匙 帕玛森芝士粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.6 g