Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 姜
- 2 瓣 蒜头
- 15 克 油
- 300 克 芦笋 ,去根,切3-4厘米段,洗净沥干
- 100 克 豆干 ,切丝
- 30 克 白味噌
- 5 克 生抽
- 5 克 糖
- 20 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 533.7 kJ / 127.7 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 206.2 mg