Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 长米
- 800 克 水
- ½ 条 肝肠, (约20克),斜切片
- ½ 条 广式香肠, (约20克),斜切片
- 1 颗 蛋, 洗净蛋壳
- 2 - 3 颗 菜心, 如广东菜心,洗净
- ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2356 kJ / 563 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 63.9 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 1.8 g