蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼
TM6 TM5

蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

4.6 (13 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 25 克 豆豉
  • 5 颗. 蒜头
  • 10 克 生抽
  • 30 克 料酒
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 3 克 糖
  • 200 克 鳕鱼排 ,去皮切厘米厚片
  • 2 根 葱 ,切末
  • 1 支 新鲜小米椒 ,切片
  • 6 颗 樱桃番茄 ,切片
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
892.5 kJ / 213.5 kcal
Białko
24.6 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
7.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
2.1 g
Sód
1277.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy