Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 25 克 豆豉
- 5 颗. 蒜头
- 10 克 生抽
- 30 克 料酒
- 5 克 蚝油
- 1 小撮 白胡椒粉
- 3 克 糖
- 200 克 鳕鱼排 ,去皮切厘米厚片
- 2 根 葱 ,切末
- 1 支 新鲜小米椒 ,切片
- 6 颗 樱桃番茄 ,切片
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Białko
- 24.6 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1277.5 mg