Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 猪腿肉 ,选用带皮猪后腿肉
- 15 克 油
- 2 颗 八角
- 15 克 葱 ,打结
- 2 片 姜
- 1 片 香叶
- 5 克 桂皮
- 25 克 料酒
- 40 克 生抽
- 25 克 老抽
- 15 克 蚝油
- 60 克 冰糖
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2850.7 kJ / 681.3 kcal
- Białko
- 49.7 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 39.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.9 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 359.9 mg