Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 20 克 油
- 300 克 昂刺鱼 ,三条
- 30 克 料酒
- 3 - 4 克 盐 ,约½茶匙
- 1 小撮 白胡椒粉 ,约¼茶匙
- 550 克 沸水
- 200 克 老豆腐 ,切小块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1790.1 kJ / 427.9 kcal
- Białko
- 38.8 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 851.3 mg