Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 条 鲈鱼 ,约300克。
- 1 根 葱 ,切段
- 10 克 姜 ,去皮,切片。
- 60 克 生抽
- 15 克 老抽
- 70 克 糖
- 25 克 料酒
- 350 克 鸡高汤
- 30 克 醋
- 2 茶匙 玉米淀粉 ,可以根据自己喜爱的酱汁厚度调节。
- 2 汤匙 水
- 1 茶匙 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1085 kJ / 259.3 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0.2 g