
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
lub 1 tsp beef stock paste, homemade crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions quartered
- 3 - 4 garlic cloves to taste
- 150 g carrots cut in pieces
- 150 g celery stalks cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1013.1 kcal / 4238.9 kJ
- Białko
- 77.2 g
- Tłuszcz
- 64.5 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Błonnik
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.2 g
- Sód
- 1050.6 mg
Alternatywne przepisy
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Cottage Pie
1h 10min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Pork Chops with Orange
2h 25min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min