Urządzenia i Akcesoria
Braised Lamb Shanks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Braised Lamb Shanks
-
red wine full-bodied200 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar60 g
-
tomato purée50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemade, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
lamb shanks (approx. 400 g each)4
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
carrots cut in pieces150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
extra virgin olive oil plus extra for browning40 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050.6 mg
Białko
77.2 g
Kalorie
4238.9 kJ /
1013.1 kcal
Tłuszcz
64.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min