Urządzenia i Akcesoria
Braised Lamb Shanks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Braised Lamb Shanks
-
red wine full-bodied200 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar60 g
-
tomato purée50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemade, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
lamb shanks (approx. 400 g each)4
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
carrots cut in pieces150 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
extra virgin olive oil plus extra for browning40 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1050.6 mg
Białko
77.2 g
Kalorie
4238.9 kJ /
1013.1 kcal
Tłuszcz
64.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min