Braised Lamb Shanks
TM6 TM5

Braised Lamb Shanks

4.7 ( 132 oceny )

Składniki

Braised Lamb Shanks

  • 200 g red wine full-bodied
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 60 g balsamic vinegar
  • 50 g tomato purée
  • 100 g water
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    lub 1 tsp beef stock paste, homemade crumbled
  • 3 sprigs fresh rosemary
  • 2 tsp dried oregano
  • 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
  • 110 g onions quartered
  • 3 - 4 garlic cloves to taste
  • 150 g carrots cut in pieces
  • 150 g celery stalks cut in pieces
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra for browning
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1013.1 kcal / 4238.9 kJ
Białko
77.2 g
Tłuszcz
64.5 g
Węglowodany
17.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Sód
1050.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy