Urządzenia i Akcesoria
Beef liquid stock (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
1320 g
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
onion peeled and cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves cut into halves2
-
beef meat and bones (see Tips)400 - 500 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves1 - 2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1320 g
Sód
3410 mg
Białko
102 g
Kalorie
3501.9 kJ /
837 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Orange coloured eggs
Brak ocen
Strawberry jam
55 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Plain Yogurt in Varoma
12 godz.
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Six-layer cake
5 godz. 45 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Black forest cake
5 godz.