Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Białko
- 124.4 g
- Węglowodany
- 73.2 g
- Tłuszcz
- 127.4 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Buffalo chicken wings
45 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5óra 15p
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Pork belly ramen
4h 10min