Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Ice cream
-
vanilla bean paste1 tsp
-
watermelon flesh cut into pieces (approx. 4 cm)800 g
-
caster sugar100 g
-
frozen raspberries150 g
-
pouring (whipping) cream380 g
-
full cream milk120 g
Wafers
-
rice malt syrup100 g
-
pure maple syrup50 g
-
puffed amaranth grain (see Tips)50 g
-
puffed millet (see Tips)20 g
-
shredded coconut20 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.9 g
Kalorie
1208 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
33.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Brak ocen
Corn tortillas
1 godz. 50 min
S'mores pizza
1 godz. 25 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Gluten free scones
30 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Vitality truffles
25 min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min