Schiacciata au saumon fumé et oignon rouge

Schiacciata au saumon fumé et oignon rouge

4.2 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 parts

Składniki

  • de farine de blé
    400 g
  • de jus de betterave naturel, sans sucre (voir "Conseil(s)")
    150 g
  • de levure boulangère sèche émiettée
    5 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive et 1 filet pour la pâte
    20 g
  • d'eau
    120 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de romarin frais effeuillées et un peu pour la finition
    3 - 4 branches
  • oignons rouges coupés en rondelles (environ 2 mm)
    1 - 2
  • de gros sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de saumon fumé en tranches
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 199 kcal / 832 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 514 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...