日式炒牛蒡

日式炒牛蒡

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 清酒
    60 克
  • 味醂
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 日式醬油
    1 大匙
  • 味噌
    15 克
  • 牛蒡 去皮切絲(約100克)
    1 根
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 90 kcal / 378 kJ
Białko 1.302 g
Tłuszcz 0.746 g
Węglowodany 15.921 g
Błonnik 1.733 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...