Urządzenia i Akcesoria
Gougère-soezen met zalmmousse
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 35 min
20 stuks
Składniki
Zalmmousse
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)150 g
-
boter20 g
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
room, 35% vet200 g
-
verse dille enkel de blaadjes1 takje
-
kappertjes op azijn uitgelekt1 el
-
citroensap1 tl
-
gemalen witte peper1 - 2 snuifjes
-
gelatinepoeder1 tl
-
kokend water1 - 2 el
Gougère-soezen
-
Gruyère kaas in blokjes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
zout½ tl
-
chilipoeder1 snuifje
-
boter80 g
-
bloem120 g
-
eieren3
-
verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
224.2 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
611 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesaus
20 min
Mousse van kaas
10 min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Bearnaisesaus
15 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Forelmousse
5 min
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Mousse van ham
10 min