Penne com frango e rúcula

Penne com frango e rúcula

4.5 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porções

Składniki

  • queijo parmesão
    50 g
  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite de oliva
    30 g
  • polpa de tomate
    150 g
  • peito de frango cortado em tiras de aprox. 7 cm x 2 cm
    500 g
  • caldo de galinha em pasta
    1 c. chá de
    1 c. chá de sal
  • água
    650 g
  • cerveja pilsen
    50 g
  • massa tipo penne
    250 g
  • pimentão vermelho cortado em cubos
    50 g
  • rúcula
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 392 kcal / 1639 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 443 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...