Legumes salteados

Legumes salteados

5.0 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porções

Składniki

  • dente de alho
    10 g
  • azeite de oliva extra virgem
    10 g
  • acelga chinesa ou outra verdura verde, cortada em tiras finas (ver dica)
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta do reino preta em pó
    1 pitada de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porção

Białko 1 g
Kalorie 151 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...