Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
TM6 TM5

Vegane Mandel-Pasta mit Spinat

4.4 (1.9K ocen)

Składniki

  • 1500 g Wasser
  • 1 ¾ TL Salz
  • 40 g Mandeln, gehobelt
  • 15 g Olivenöl
  • 400 g Dinkel-Spaghetti
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 4 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 200 g Babyspinat
  • 60 g Mandelmus
  • ¼ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2490 kJ / 597 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
9.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy