Urządzenia i Akcesoria
Tofu-Bolognese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Räuchertofu in Stücken300 g
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Möhre in Stücken80 g
-
Staudensellerie in Stücken80 g
-
Olivenöl40 g
-
Tomatenmark30 g
-
Zucker2 Prisen
-
passierte Tomaten500 g
-
Gemüsefond250 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Fusilli400 g
-
Wasser zum Kochen der Nudeln
-
Basilikum abgezupft3 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
2456 kJ /
587 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Vegane Bolognese
50 Min
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
1 Std. 10 Min
Chili sin Carne
25 Std. 20 Min
Black Bean Pattie
30 Min
Chili con Soja
45 Min
Soja-Bolognese
40 Min
Chili sin Carne
1 Std.
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Veganes Champignon-Masala
25 Min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min