Urządzenia i Akcesoria
Jam and coconut tarts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
822.1 kJ /
195.7 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 godz. 30 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Cornish pasties
2 godz.
Steamed ginger puddings
40 min
Quick fruit cake
2 godz.
Boston Bun
2 godz. 45 min
Traditional Christmas cake
3 godz. 15 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min