Urządzenia i Akcesoria
Steamed orange puddings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Batter
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
self-raising flour200 g
-
salt1 pinch
-
buttermilk150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fresh thyme leaves only (optional)3 sprigs
-
water1000 g
Orange sauce
-
orange juice250 g
-
orange marmalade80 g
-
caster sugar20 g
-
oranges peeled and segmented2
-
unsalted butter40 g
-
orange liqueur (optional)20 g
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.6 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Runny custard
15 min
Almond pastry
25 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Sour cream pastry
25 min
Brown sugar kumara cake
1 godz. 25 min
Quick beetroot relish
40 min
Lemon or lime butter
15 min