Urządzenia i Akcesoria
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 9 godz.
8 portions
Składniki
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Lemonade scones
25 min