Urządzenia i Akcesoria
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 9 godz.
8 portions
Składniki
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttercream Icing
10 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Chunky guacamole
10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Speedy citrus layered cake
1 Std. 10 Min
Romany creams
1 Std. 15 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min