Urządzenia i Akcesoria
Coconut Yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 19 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
canned coconut milk (see Tips)400 g
-
canned coconut cream (see Tips)400 g
-
arrowroot starch3 tsp
-
agar agar3 tsp
-
pure maple syrup2 tbsp
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
-
water250 g
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29.1 mg
Białko
2 g
Kalorie
1133.8 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Gluten free plain flour
5 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Gluten free baking powder
5 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Fruity dream
10 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min