Urządzenia i Akcesoria
Cranberry Mung Bean Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
10 portions
Składniki
-
mung beans, yellow, dried, split7 oz
-
dried cranberries2 oz
-
water35 oz
-
non-stick spray oil to grease
-
butter2 oz
-
½ oz brown sugar, powderrock sugar powder½ oz
-
1 ½ oz brown rice syrupmaltose syrup1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69 mg
Białko
0 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy milk and Mantou buns
6hod.
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min.
Sesame Crème
10min.
Buddha's Delight
55min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Mantou Buns with Soya Milk
1hod. 35min.
Herbed Spiral Rolls
35min.
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min.
Red bean ice cream
29hod. 50min.
Banh ran (sesame balls)
25hod. 30min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min.