Urządzenia i Akcesoria
Fried Garlic Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
sesame oil1 tsp
-
12 oz dry-cured ham, diced (¼ in.)Chinese bacon diced (¼ in.)12 oz
-
garlic chives cut into pieces (3 in.)7 oz
-
red chili peppers thinly sliced, to taste1 - 2 oz
-
sugar1 tsp
-
½ tsp rice wineshaoxing rice wine½ tsp
-
soy sauce to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Mapo tofu
15 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Chai Buey
1 godz. 45 min