Urządzenia i Akcesoria
Fried Garlic Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
sesame oil1 tsp
-
12 oz dry-cured ham, diced (¼ in.)Chinese bacon diced (¼ in.)12 oz
-
garlic chives cut into pieces (3 in.)7 oz
-
red chili peppers thinly sliced, to taste1 - 2 oz
-
sugar1 tsp
-
½ tsp rice wineshaoxing rice wine½ tsp
-
soy sauce to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-Fried Vegetables
15 min
Chicken Noodle Bowl
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Mapo tofu
15 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Eggplant Sauté
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min