Urządzenia i Akcesoria
Fried Garlic Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
sesame oil1 tsp
-
12 oz dry-cured ham, diced (¼ in.)Chinese bacon diced (¼ in.)12 oz
-
garlic chives cut into pieces (3 in.)7 oz
-
red chili peppers thinly sliced, to taste1 - 2 oz
-
sugar1 tsp
-
½ tsp rice wineshaoxing rice wine½ tsp
-
soy sauce to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 godz. 35 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Cream of Crab Soup
45 min
Spring onion pork ribs
1 godz.