Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 1 in. fresh ginger, peeled
- 30 - 35 oz pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)
- 1 oz fermented black bean paste
- 1 oz dark soy sauce
- 2 oz water
- 12 green onions, cleaned and cut into pieces (3 in.)
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- steamed rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Blueberry Jam
45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Fried Garlic Pork
50 Min
Braised pork belly
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Sous-Vide Salmon
1 Std.