Urządzenia i Akcesoria
Braised Trotters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Bibimbap
55 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
New England Clam Chowder
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Manhattan Clam Chowder
55 min