Urządzenia i Akcesoria
Braised Trotters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Glass Noodles
30 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Mock Fin Soup
35 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Beef Jungle Curry
1 godz.
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min