Poires sous-vide à la cannelle

Poires sous-vide à la cannelle

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • de sucre en poudre
    120 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de cannelle, moulue
    1 ½ c. à café
  • poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées
    4
  • de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
    30 g
  • des amandes éffilées et grillées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244 kcal / 1024 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...