
Urządzenia i Akcesoria
Poires sous-vide à la cannelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
de sucre en poudre120 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
de cannelle, moulue1 ½ c. à café
-
poires Williams (fermes) pelées, coupées en deux et évidées4
-
de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)30 g
-
des amandes éffilées et grillées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
244 kcal /
1024 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson sous-vide
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks