Peixe crocante com maionese de coentro

Peixe crocante com maionese de coentro

5.0 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porções

Składniki

  • filé de peixe tilápia, em tiras (4 cm x 15 cm)
    650 g
    650 g filé de peixe, Saint Peter, em tiras (4 cm x 15 cm)
  • suco de limão
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta do reino em pó
    2 pitadas de
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
    1 c. chá de
  • sobras de pão
    150 g
  • dente de alho
    1
  • farinha de trigo para empanar
    150 g
  • ovos
    2
  • óleo de girassol
    300 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • gengibre fresco ralado
    ½ c. chá de
  • coentro fresco só as folhas
    1 ramo de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porção

Sód 528 mg
Białko 46 g
Kalorie 1559 kJ / 373 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...