Urządzenia i Akcesoria
Gelée de sureau
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
1110 g
Składniki
-
1000 g de baies de sureau
-
450 g de sucre en poudre
-
25 g de jus de citron (1-2 citrons)
-
1 sachet d'agar-agar (2 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.6 g
Kalorie
961.2 kJ /
226.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelée de pomme à la vanille
6 godz.
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Confiture mirabelle-gingembre
1 godz.
Gelée de groseille
35 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 godz.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 godz.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de tomates vertes
24 godz.