Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de baies de sureau
- 450 g de sucre en poudre
- 25 g de jus de citron (1-2 citrons)
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 961.2 kJ / 226.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 55.7 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Gelée de framboise
6h
Gelée de pomme à la vanille
6h
Confiture de cerises
6h
Gelée de groseille
35 Min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture de tomates vertes
24h