Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre, en morceaux
- 5 filets d'anchois à l'huile, égouttés
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 1 c. à café d'origan frais
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 437 kJ / 106 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Cervelle de canuts
12 godz.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Mayonnaise
5min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Anchoïade
15min
Sauce gribiche
15min