Bolo de amendoim sem glúten

Bolo de amendoim sem glúten

2.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 fatias

Składniki

  • óleo de girassol mais q. b. para untar
    60 g
  • amendoim torrado, sem sal
    120 g
  • ovos
    4
  • água
    180 g
  • açúcar demerara
    150 g
  • farinha de milho fina
    150 g
  • fécula de batata
    100 g
  • fermento químico em pó
    1 c. sopa

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 12 fatias

Sód 1808 mg
Białko 70 g
Kalorie 12895 kJ / 3085 kcal
Tłuszcz 159 g
Błonnik 33 g
Tłuszcz nasycony 26 g
Węglowodany 357 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...