Urządzenia i Akcesoria
Geleia de pétalas de rosa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 frasco de
Składniki
-
pétalas de rosa comestíveis (ver dica)100 g
-
açúcar300 g
-
água300 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 frasco de
Sód
20.2 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
4938.8 kJ /
1180.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
304.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tarte de hibisco e framboesa
2 godz. 35 min
Coroa Challah de Páscoa com sésamo e ovos coloridos
1 godz. 45 min
Pão chalá vegan
2 godz. 30 min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 godz.
Pão rústico
2 godz.
Sopa de cebola gratinada
35 min
Geleia de uva
9 godz.
Pão de alho com queijo vegan
40 min
Donuts holandeses (Oliebollen)
1 godz. 45 min
Pão Italiano com biga
24 godz.
Geleia de maçã
4 godz.
Pão branco
15 godz.